ARKEY SYSTEMS lanceert BIM-pakket ADOMI

8 mei 2013 | 2 minuten leestijd

Deze eerste ADOMI versie zet in op continuïteit en dus een eenvoudige overstap van ARKEY naar BIM-men met ADOMI. De versie is daarom volledig compatibel met ARKEY 8, zowel heen en terug. Door deze compatibiliteit zit ARKEY eigenlijk in ADOMI. In tegenstelling tot bij de andere BIM-pakketten is het daardoor bij ADOMI mogelijk om van globaal ontwerp tot gedetailleerde uitwerking in hetzelfde pakket te blijven. Dit maakt van ADOMI één compleet product.

ADOMI erft de ARKEY-uitgangspunten; perfecte uitvoer van tekenwerk (detailniveau), snelle en eenvoudige bediening, specifieke bouwkundige functionaliteit en korte response-tijden van de computer. De performance van ADOMI overtreft zelfs de ongeëvenaarde snelheid van ARKEY.
 
ARKEY SYSTEMS ontwikkelt CAD en BIM- systemen voor het ontwerpen van gebouwen, gebouwinstallaties en inrichting. Het CAD-systeem ARKEY wordt al jaren dagelijks gebruikt door o.a. architecten, installateurs, gebouwbeheerders, aannemers, projectinrichters en woningcorporaties en is markleider van bouwkundige ontwerpsystemen in de Benelux. ADOMI is het nieuwe BIM-pakket van ARKEY SYSTEMS.
 
Voor meer informatie: www.arkey.nl en www.adomi.nl

Gerelateerde artikelen