Blijf koel tijdens hittegolf met geventileerd vest

21 augustus 2018 | 2 minuten leestijd

Het Fan Vest geeft veel bewegingsvrijheid en is gemaakt van waterafstotend, ademend polyesterstof. Het breng verkoeling bij werkzaamheden in tal van sectoren zoals bouw, land- en tuinbouw en logistiek. Het ventilatievest is bij uitstek geschikt voor kas- en industriearbeiders, automonteurs en dakdekkers, kortom voor mensen die in de zomer veelal werken op oververhitte plekken. Om extra op te vallen is een gele, reflecterende ventilatiejas ontwikkeld.

De hele dag koel met accupower

Makita is wereldmarktleider in accugereedschap en ontwikkelt op basis van 1 universele accu zoveel mogelijk professionele toepassingen. Inmiddels zijn er meer dan 100 machines die alle werken op dezelfde 18 V LXT Lithium-ion accu. Het Fan Vest werkt op meerdere Makita-accu`s, zoals de 10,8 V/12 V CXT, de 14,4 V en de 18 V LXT accu. Het grote voordeel van de 18 V LXT accu is dat deze past op ruim honderd Makita-machines, wat veel geld bespaart bij de aanschaf van elke nieuwe machine. De accu wordt via een adapter, met drie ventilatiestanden, gekoppeld aan het vest en brengt tot 11 uur verkoeling op de hoogste stand tot zelfs 28 uur op de laagste stand.

Voor elke situatie een jack

Naast het Fan Vest heeft Makita ook een drietal ventilatiejassen. De geventileerde veiligheidsjas DFJ214 is uitgevoerd in geel met reflectiestrepen. Deze jas voldoet aan ISO20471, klasse 1. De DFJ212 is een geventileerde casual jas die is gemaakt van waterafstotend en ademend polyesterstof. De geventileerde werkjas DFJ213 is gemaakt van lichtgewicht en winddicht polyester stretchstof.

Gerelateerde artikelen