Crestron voegt Sub-Zero® & Wolf Appliance® toe aan geïntegreerd partnerprogramma

15 juli 2013 | 3 minuten leestijd

Software Module maakt opvolging, beheer en controle van Sub-Zero & Wolf-apparatuur mogelijk

Crestron introduceert zijn controle- en automatiseringskennis in de wereld van de keukentoestellen. Crestron voegt namelijk de apparaten van Sub-Zero® & Wolf Appliance® met trots toe aan zijn groeiende lijst van geïntegreerde partners. Sub-Zero & Wolf, de marktleider in hoogwaardige koel- en kookuitrusting, is nu verkrijgbaar met controlesystemen van Crestron om huiseigenaars de mogelijkheid te geven om hun koelkasten moeiteloos op te volgen, te beheren en te controleren. Huiseigenaars kunnen ook taken automatiseren zoals `s nachts ijs maken, het elektriciteitsverbruik reduceren wanneer men op reis is, de deur van de koelkast/diepvries controleren, responsniveaus instellen en nog veel meer.

Het `Integrated Partner Program` van Crestron maakt het mogelijk om `s werelds toonaangevende producten naadloos te gebruiken in een Crestron-omgeving. Geïntegreerde partners zijn technologische marktleiders uit de meest diverse segmenten, zoals audio/video/verlichting, HVAC, zwembad/spa, beveiliging en vele andere, waarvan de gecontroleerde apparaten op een geïntegreerde thuisoplossing kunnen worden aangesloten. Alle producten van geïntegreerde partners leveren topprestaties binnen een Crestron-omgeving.

De `Built-in`-toestellen van Sub-Zero en de `E Series`-ovens van Wolf kunnen heel eenvoudig worden aangesloten op een netwerk met een standaard seriële kabel en Crestron-software. De toestellen kunnen naadloos gecontroleerd worden zonder extra programmering, en kunnen communiceren met toestellen zoals een controlesysteem van Crestron.

Huiseigenaars kunnen hun Crestron-aanraakscherm, afstandsbediening of mobiele app voor `Apple`®- en Android®-toestellen gebruiken om acties in te stellen zoals het verlagen van de temperatuur wanneer men weg is, het gedrag aanpassen aan het uur van de dag en de momenten waarop het systeem verwacht dat de huiseigenaar het zal gebruiken, enz.
De koelkast kan ook worden opgevolgd met de app en met mobiele en vaste aanraakschermen. Wanneer de deur open blijft staan of de koelkast een onderhoud nodig heeft, zal het systeem de eigenaar hiervan op de hoogte brengen.

“We weten dat onze klanten veel belang hechten aan nieuwe technologieën en dat ze bij de aankoop van toestellen niet alleen topkwaliteit en duurzame prestaties zoeken, maar ook gebruiksgemak,” aldus Michele Bedard, Vice-President Marketing, Sub-Zero & Wolf. Door onze toestellen in een automatiseringsoplossing van Crestron op te nemen, ervaren onze klanten geavanceerde mogelijkheden en een volledige controle van hun toepassingen, en dat eender waar of wanneer. Deze toestellen, die ook klaar zijn voor intelligente stroomnetwerken (Smart Grid) , blijven er ook voor zorgen dat milieubewuste klanten hun koolstofvoetafdruk op doeltreffende wijze kunnen beheren en tegelijk de prestaties en betrouwbaarheid genieten die ze van Sub-Zero & Wolf verwachten.”

“We zijn verheugd met dit partnerschap met een hoog aangeschreven merk zoals Sub-Zero & Wolf” verklaarde Robin van Meeuwen, VP Marketing & Sales bij Crestron International. “De Sub-Zero & Wolf-module demonstreert de volgende logische stap in woningautomatisering. We kijken ernaar uit om ook andere mogelijkheden te onderzoeken en een complete controle van toestellen mogelijk te maken.”

Gerelateerde artikelen