Handige bevestigingselementen voor aan bouwcontainers

Containers kennen een groot aantal toepassingen in o.a. de bouw-, transport-, opslag-, evenementen-, standbouw- en offshore sector.Het bevestigen van voorwerpen of constructies aan containers is meestal een zaak van ter plekke, al improviserend, een oplossing bedenken. Deze oplossingen zijn niet altijd even veilig, duurzaam,  gebruiksvriendelijk, kostenbesparend of stabiel. Vaak wordt er schade aan de container toegebracht omdat erin geboord, geschroefd, eraan gelast of anderszins moet worden.

De Domino Clamps zijn gegoten stalen bevestigingselementen met een hoog draagvermogen die snel en eenvoudig in de gaten, aan de zij- of de achterkant van de corner castings, bevestigd worden met behulp van een inbussleutel. De centrale inbusbout trekt de borgplaat in de corner casting vast.  Zodra de Domino Clamps vast zit kan bijna alles aan de Domino Clamps bevestigd worden met behulp van vier M12 bouten. 

Domino Clamps kunnen ingezet worden voor het bevestigen van verlichtingsarmaturen, geluidsapparatuur, beveiligingscamera`s, bewegwijzering, reclamedoeken, hekken, standbouw, leuningen, balustrades, trappen, overloop-bruggen, afdaken, en zonnepanelen. Domino Clamps zijn ook weer snel en simpel te demonteren en kunnen steeds weer opnieuw ingezet worden.

Gerelateerde artikelen