Handmatige ontluchting radiatoren verleden tijd

29 december 2017 | 1 minuut leestijd

De SpiroVent RV2 is een volledig universele luchtafscheider. Hij verwijdert, net als alle andere SpiroVent-uitvoeringen, eenvoudig en effectief microbellen en circulerende lucht uit installatiewater. De aansluiting is draaibaar, waardoor de unit geplaatst kan worden in horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal leidingwerk.

Snelle montage

Volgens de fabrikant heeft de SpiroVent RV2 verschillende voordelen. Zo is het product binnen enkele minuten te monteren en gebruik te nemen en verwijderd effectief de circulerende lucht en microbellen met een ontluchtingscapaciteit van meer dan 100 l/m bij 6 bar. Deze eigenschappen moeten een einde maken van geborrel en andere irritante geluiden en verwijdert luchtinsluitingen en voorkomt koude radiatoren. Handigmatig ontluchten behoort volgens Spirotech tot het verleden door de komst van deze nieuwe unit.

Uitbreiding van de producten

“De praktijk van de SpiroTrap vuilafscheiders met een dergelijk aansluitstuk bewijst dat het toegevoegde gemak hand in hand gaat met de vertrouwde productkwaliteit en bedrijfszekerheid”, legt het bedrijf uit. De SpiroVent RV2 kent twee verschillende aansluitmaten: 22mm en 28mm. “Binnenkort zijn ook aansluitmaten ¾” en 1″ beschikbaar.”

Gerelateerde artikelen