Iedereen een comfortabele leefomgeving

8 april 2014 | 2 minuten leestijd

Bij Knauf vinden ze dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Een gezin verdient een huis waarin het zich prettig voelt. Werknemers verdienen een kantoor waar ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Met de op gips gebaseerde systemen kunnen deze omstandigheden worden gecreëerd. Gips is een lichaamseigen stof met goede akoestische, thermische en vochtregulerende eigenschappen. Op de vakbeurs Renovatie presenteren zij diverse oplossingen, waarmee wordt laten zien dat een comfortabele leefomgeving eenvoudig te creëren is

Snel warme voeten

Vloerverwarming geeft een comfortabel binnenklimaat en kunt u bijvoorbeeld combineren met een Alfium gietdekvloer. Hiermee kunt u een dunnere vloer realiseren, waardoor in geval van renovatie minder constructieve aanpassingen gedaan hoeven te worden. Bovendien geleidt een Alfium gietdekvloer warmte, waardoor de vloer en dus de ruimte sneller opwarmt of afkoelt.

Gezond en veilig beschermd tegen straling

In röntgenkamers van ziekenhuizen en medische praktijken wordt vaak lood verwerkt in wanden. Dit lood beschermt namelijk tegen de schadelijke röntgenstraling. Maar lood heeft ook een schadelijke invloed. Knauf heeft hiervoor een alternatief: Safeboard, een loodvrije stralenwerende wand.

Gerelateerde artikelen