Nieuw randloos toilet verhoogt hygiëne

9 september 2016 | 2 minuten leestijd


De waterwegvloeiing bevindt zich aan de achterkant van het toilet wat de reinheid moet vergroten. Globo: “Het water komt rustig en stil in een neerwaartse stroming in de kom en levert een professioneel niveau van waterdoorstroming zonder enige waterverspilling. Globo gebruikt met het Rimless aspect de nieuwste techniek op het gebied van toiletten waarbij er geen water over de rand komt.”

Pluspunten van de Rimless Senzabrida

Volgens het bedrijf heeft het nieuwe toilet enkele pluspunten in vergelijking met traditionele of andere randloze toiletten. “Ten eerste is de doorspoeling van het water zeer stil. Er is ook geen waterverspilling door de begrenzer in het toilet. Dit zorgt voor een minimaal gebruik van water met een maximale hygiëne. Verder zijn de toiletten zeer gemakkelijk schoon te maken, doordat er geen rand in de kom zit. Hierdoor blijven er geen restjes en vuil achter de rand hangen en ziet het toilet er na een schoonmaakbeurt weer als nieuw uit.”

Speciaal Ceraslide glazuur

Om bacteriën nog meer tegen te gaan maakt het toilet gebruik van Ceraslide glazuur dat speciaal werd ontwikkeld voor Globo. “De toepassing van Ceraslide betekent een langere werking van het product, een gladder oppervlak en een blijvende heldere kleur van de Rimless toiletten, aldus de producent. Het glazuur wordt ook toegepast bij de Globo Rimless toiletten in kleur.” 

Gerelateerde artikelen