Nieuwe bluetooth speaker van Festool

29 september 2020 | 2 minuten leestijd

De nieuwe TOPROCK Bluetooth speaker zorgt voor een klankrevolutie op de bouwplaats en in de werkplaats. Verantwoordelijk voor het hoogwaardige hifi-geluid zijn vier in het deksel aangebrachte krachtige neodymluidsprekers in combinatie met twee bassreflexsystemen die hun indrukwekkende bass uit een slim ontworpen resonantiekamer halen. Het resultaat maakt ook veel indruk op veeleisende oren: de nieuwe TOPROCK levert een kristalhelder en volumineus hifi-geluid. Wie in grote ruimtes muziek wil laten klinken, kan eenvoudig twee TOPROCK-speakers met de smartphone koppelen en in een handomdraai van een ruimtevullend stereogeluid genieten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde Bluetooth 5.0 standaard met TWS (true wireless stereo) technologie.

Zeer eenvoudige bediening – geïntegreerde accu

Naast de klank weet ook de bediening van de compacte speaker te overtuigen: met vier goed bereikbare toetsen kan het geluidsniveau ingesteld en de smartphone of het tablet gekoppeld worden. Alternatief kan het geluidsniveau gemakkelijk met de smartphone geregeld worden. Dankzij de geïntegreerde accu houdt de nieuwe TOPROCK het op gemiddeld geluidsniveau tot wel 10 uur uit.  Via de geïntegreerde USB-uitgang kunnen externe apparaten eenvoudig weer opgeladen worden.

Boven muziek – onder gereedschap

Het volle geluid van TOPROCK is altijd inbegrepen. Gereedschappen en accessoires kunnen binnen in de Systainer³ optimaal worden opgeborgen. Dus boven speelt de muziek en onder is zoals gebruikelijk het gereedschap opgeborgen. 


Gerelateerde artikelen