Nieuwe inlinepompserie geeft klant meer keuze

8 november 2016 | 1 minuut leestijd

“Het gegoten huis en de mechanische asafdichtingen zijn ontworpen voor bedrijfsdrukken tot 10 bar,” legt KSB uit. Daarbij is de grootste capaciteit 95 kubieke meter per uur. De grootste opvoerhoogte is 21 meter. De aansluitingen van zuig- en persflenzen zijn in flens- of schroefdraaduitvoering leverbaar. Daarbij hangt het wel af van de grootte.

Goede afsluiting door O-ring

De gekamerde O-ring zorgt, bij wisselde bedrijfsomstandigheden, voor een betrouwbare afdichting van het huis. Standaard worden asafdichtingen toegepast die mechanisch werken. Die zijn ontworpen voor een bedrijfstemperatuur tot 120 graden Celsius. “De asafdichtingen zijn in een groot aantal materiaalvarianten leverbaar. Afhankelijk van de toepassing en de grootte worden de waaiers, die zich kenmerken door hun goede zuigeigenschappen, van gietijzer, brons of polysulfon vervaardigd.”

Beschikbaarheid inlinepompen

“Klanten kunnen kiezen tussen een ongeregelde en geregelde aandrijving met op de motor gemonteerde frequentieregelaar Pumpdrive. Behalve de drie-fases draaistroomaggregaten zijn ook éénfase wisselstroommotoren leverbaar. De Etaline L kan zowel horizontaal als verticaal worden opgesteld.”

Gerelateerde artikelen