Robuust railkokersysteem LBplus nieuw bij Legrand

15 juli 2013 | 1 minuut leestijd

Legrand Nederland breidt het assortiment railkokersystemen uit met de productserie LBplus. Deze robuuste railkokers bieden flexibiliteit in energieverdeling en zijn geschikt voor de energiedistributie van vermogens van 25 tot en met 63A.

Het LBplus systeem vervangt het huidige LB systeem en is voorzien van een aantal nieuwe kenmerken. Flexibiliteit en milieuvriendelijkheid zijn andere belangrijke voordelen. LBplus railkokersystemen vinden hun toepassingen in magazijnen, winkels, commerciële gebouwen, ziekenhuizen, scholen en werkplaatsen.

Een railkoker combineert verlichting en energiedistributie in één universeel systeem. Er is keuze uit stroomafnemers van 10 tot en met 32A. LBplus biedt door het aantal geleiders, aftakpunten, het ampérage en het type railkoker een zeer flexibele oplossing. Het kan bijvoorbeeld over de gehele lengte worden voorzien van aanrakingsvrije aftakpunten. Verder werkt het systeem met universele toebehoren, zoals voedingskasten, stroomafnemers en bevestigingsmiddelen. Hierdoor hoeven elektrotechnische groothandels en installateurs minder artikelen op voorraad te houden of te bestellen. LBplus maakt het overbruggen van grote afstanden mogelijk. Type A heeft een ophangafstand van 3 meter en type B kan zelfs 7 meter overbruggen.
 

Gerelateerde artikelen