Slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening voor energiebesparing

27 oktober 2022 | 1 minuut leestijd

De LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket EU is een slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening van verschillende apparaten via drie slimme stopcontacten en slimme USB-A en C poorten. Bovendien kan de Multi Power Socket ook eenvoudig via een wifi-verbinding worden aangestuurd en zo in bestaande apparaten in een smart home-systeem worden geïntegreerd. 

De stekkerdoos voldoet aan hoge veiligheidsnormen tegen overbelastingsbeveiliging, overspanningsbeveiliging en de ingebouwde energiemeter bewaakt het energieverbruik van de aangesloten apparaten en houdt het energieverbruik bij. Het apparaat integreert conventionele elektrische apparaten in
compatibele smart home-systemen en maakt het schakelen van conventionele lampen en andere elektrische apparaten mogelijk. 

De LEDVANCE SMART+ Plug en Multi Power Socket maken eenvoudige aansluiting van elektrische apparaten via een standaard stopcontact mogelijk, bewaken het energieverbruik van de aangesloten apparaten en volgen het energieverbruik via de LEDVANCE SMART+ WiFi app.

Gerelateerde artikelen