Veiligheid in de badkamer van essentieel belang

16 november 2016 | 2 minuten leestijd

Wanneer mobiliteit in het geding is, zijn hulpmiddelen om meer veiligheid te bieden essentieel. Het bedrijf Geesa heeft daarom een collectie Comfort & Safety producten gelanceerd. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld om de veiligheid in de badkamer en het toilet op een gemakkelijke en stijlvolle manier te vergroten. “Zonder afbreuk te doen aan distinctie geeft deze nieuwe collectie zekerheid en luxe aan de sanitaire ruimte,” laat de fabrikant weten.

Kleine aanpassingen, grote veiligheid

Door enkele aanpassingen te doen in de badkamer wordt deze veiliger gemaakt. Daarbij worden bijvoorbeeld veiligheidsgrepen of beugels geplaatst. Op het moment dat de gebruiker meer houvast nodig heeft, wordt deze gevonden bij de handgrepen. “Geesa is erin geslaagd een collectie te ontwerpen, die veilig en comfortabel is, zonder concessies te doen op esthetisch vlak.”

Ronde vormen

“Door de rondingen wordt het stoten verminderd en door het duurzame karakter van de accessoires zijn deze perfect te integreren in een levensloopbestendige omgeving.” De producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de Europese norm 93/42/EEC voor medische hulpmiddelen. “De kwalitatieve accessoires zijn vormgegeven in glanzend chroom. De vloeiende lijnen in combinatie met het materiaalgebruik geven de Comfort & Safety producten een stijlvol karakter en zijn daardoor perfect toepasbaar in een eigentijdse badkamer.”

Gerelateerde artikelen