Verliezen van schroef in beperkte ruimte verleden tijd

Het nieuwe product is een uitbreiding van het programma. De installatiehoogte wordt door de nieuwe serie met een laagprofiel met 25 procent verminderd in vergelijking met de standaard 52 Miniature serie van Southco’s.

Beperkte ruimte

“De nieuwe 52 Low Profile serie is leverbaar met een metalen afwerking en met een aangegoten kop die dient als visuele indicator voor toegangspunten”, leggen de ontwikkelaars uit. “Hiermee is de ontwerper in staat toegang toe te wijzen door middel van een reeks standaard- en aangepaste kleurenopties.” Om de installateur flexibiliteit te bieden, zijn er speciale uitsparingen voor combinatiegereedschap en handbediende kartelschroefkoppen. Dit is voornamelijk handig voor de montage van panelen, deuren, andere hardwarecomponenten in toepassingen met beperkte ruimte. De Captive Screw lijn vraagt namelijk om minder verticale ruimte. Hierdoor is het een goede optie voor toepassingen met een lage installatiehoogte. Denk daarbij aan metalen behuizing panelen en PC boards.

Leverbaar

“De 52 Low Profile serie is leverbaar met inpers en Surface Mount Technology (SMT) opties voor veelzijdige sluiting en ontgrendeling.” 

Gerelateerde artikelen