‘Verdeelblokken verlagen installatiekosten’

Installatie
22 mei 2023 | 2 minuten leestijd

nVent ERIFLEX verdeelblokken zijn ideaal voor de aansluiting van de voedingskabel of -uitgang van machines en industriële apparatuur (zoals omvormers en airconditioners) en bieden volgens de fabrikant een “hoge kortsluitvastheid, tijdwinst en betrouwbaarheid in elke schakelkast.”

nVent ERIFLEX levert oplossingen voor laagspannings- en stroomverdeling die de totale installatiekosten verlagen en de ontwerpflexibiliteit vergroten. De nVent verdeelblokken zijn veelzijdig inzetbaar voor zowel ronde als vlakke geleiders, met of zonder adereindhuls, waarbij extra blokken kunnen worden toegevoegd aan meervoudige distributieblokken.

De nVent verdeelblokken zijn ontworpen om ruimte te besparen en kunnen snel worden gemonteerd op DIN-rails en montageplaten. Op het gebied van veiligheid zijn er geen compromissen gesloten. De producten zijn vervaardigd van halogeenvrij en brandvertragend materiaal, voldoen aan RoHS-richtlijnen en zijn UL-gecertificeerd.

12 geleiders

De verdeelblokken bieden niet alleen verschillende aansluitmogelijkheden voor maximaal twaalf geleiders, maar kunnen ook worden aangesloten op vlakke geleiders zoals Flexibar Advanced of IBS/IBSB Advanced van nVent ERIFLEX.

nVent biedt een uitgebreid assortiment enkelpolige verdeelblokken. De volledige UD-serie bestaat uit een breed scala aan enkelpolige verdeelblokken met een stroombereik van 85 A tot 950 A volgens UL en van 80 A tot 1250 A volgens IEC.

Gerelateerde artikelen