Acryl douchevloer met geïntegreerde afvoergoot in zwart-mat

Installatie
27 maart 2023 | 2 minuten leestijd

Gelijkvloerse douches blijven volgens fabrikant HSK ook in 2023 een van de populairste trends in de badkamer. “Als ideaal en hygiënisch alternatief voor betegelde douchevloeren biedt HSK Duschkabinenbau de supervlakke acryl douchevloerenmet geïntegreerde afvoergoot.” Dankzij de talrijke afmetingen en het installatiegemak kan de douchevloer in elke badkamersituatie worden geïnstalleerd. 

Twee badkamertrends gecombineerd in één product: de acryl douchevloervan HSK Duschkabinenbau overtuigt door zijn vlakke uiterlijk en de verzonken afvoergoot met zwart-mat gepoedercoat oppervlak. Slimme details zoals in de levering inbegrepen in hoogte verstelbare poten, montagerails en een meegeleverde afvoerset zorgen voor een eenvoudige, veilige en snelle montage. De optioneel verkrijgbare Aquaproof-afdichtset zorgt voor een veilige afdichting volgens DIN 18534.

De vierkante uitvoering van de douchevloer is verkrijgbaar in de afmetingen 90 x 90 cm en 100 x 100 cm, de rechthoekige uitvoering in de afmetingen 80 x 120 cm, 90 x 100 tot 160 cm.

Supervlak

Dankzij de “supervlakke” uitvoering is de douchevloer bijzonder geschikt voor verwerking in de vloer. Het doorgeverfde materiaal van 5 mm dik ICI-acryl is bestand tegen belasting en licht- en temperatuurbestendig. De optionele, in de fabriek aangebrachte AntiSlip-coating zorgt voor extra douchecomfort: deze tweecomponentencoating op waterbasis zorgt voor een hoge slipweerstand en een moeiteloos onderhoud van de douchevloer. De geïntegreerde afvoerset is bovendien bijzonder gemakkelijk en hygiënisch te reinigen dankzij de verwijderbare stankafsluiter.

Eenvoudige montage

Installateurs profiteren van het lage gewicht van de douchevloer en de doordachte accessoires voor een bijzonder snelle en ongecompliceerde montage. Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan de douchevloer ook op oneffen vloeren optimaal worden afgesteld. Montagerails vergemakkelijken een stevige installatie van de acryl douchevloeren aan de muurzijde. De Aquaproof-afdichtset met badafdichtingsband, geluidsisolatiestrip, tegelscheidingsstroken en naadroller zorgt voor absolute dichtheid. De vier componenten vormen een perfect op elkaar afgestemd systeem voor een professionele, geluidsisolerende installatie en zorgen voor een permanente bescherming tegen vochtigheid.

Gerelateerde artikelen