Balkongevoel met uitzettuimelvensters die tot 45° naar buiten openen

1 november 2022 | 2 minuten leestijd

De uitzettuimelvensters zijn verkrijgbaar met twee of drie ramen waarbij er 1 of 2 als uitzetvenster, met een handgreep aan de onderzijde, geopend wordt. Deze wijde opening in een hoek van 45° geeft huiseigenaren een panoramisch uitzicht en zo ontstaat een weids en balkonachtig gevoel. Het slanke ontwerp en de profielen zorgen daarnaast voor maximale toetreding van daglicht in de woning.

Dankzij het enkele kozijn is de montage van meerdere ramen heel eenvoudig, het volgt de eenvoudige en bekende principes, maar met minder onderdelen. Alle ramen zijn demontabel om het gewicht van het product te verminderen. Dit maakt het makkelijker om het dakraam naar het dak te verplaatsen. Er is dus slechts één installatie en één gootstuk nodig om het effect van meerdere dakramen te krijgen.

Symmetrisch en asymmetrisch

Voor een persoonlijk ontwerp is het 2in1 dakraam verkrijgbaar in acht verschillende maten met zowel symmetrische- als asymmetrische varianten. Het 3in1 dakraam is beschikbaar in twee maten. Daarnaast zijn alle maten verkrijgbaar in twee verschillende soorten beglazing, een 2-laags en een 3-laags beglazing, met een nog hogere thermische isolatie.

De 2in1 en 3in1 dakramen worden ondersteund door een groot aantal VELUX dakraamaccessoires, onder andere de VELUX  buitenzonwering en verduisterende rolluiken. De nieuwe dakraamoplossingen ondersteunen ook andere accessoires als lichtregulerende en verduisterende rolgordijnen om kamers koel en donker te houden wanneer dat nodig is.

Gerelateerde artikelen