Bette douche-afvoer in dezelfde kleur

13 december 2019 | 2 minuten leestijd

Met de nieuwe afvoerdeksels uit geglazuurd titaanstaal creëert Bette een uniforme look en feel onder de douche. De nieuwe afvoerdeksels voelen net zo aan als het geglazuurde titaanstaal van de douchevloeren en douchebakken en zien er ook precies hetzelfde uit. Daarbij kan de consument kiezen uit glanskleuren, matte kleuren en effectkleuren van Bette. Naast de verbeterde optiek en esthetiek hebben de deksels volgens de fabrikant een aantal functionele voordelen. Het hoogwaardige glazuur zorgt er namelijk voor dat ze net zo resistent en makkelijk te reinigen zijn als de rest van het oppervlak: het glasharde en poriënvrije BetteGlazuur biedt vuil en bacteriën nagenoeg geen voedingsbodem, het is slagvast, krasbestendig, UV-bestendig en resistent tegen chemicaliën.

Om uitglijden te voorkomen kan de douchevloer optioneel worden uitgerust met Antislip Pro. Deze antislip is volgens Bette “veel mooier dan het ‘old school’ ingebrande kwartszand. De antislip is op het gehele oppervlak aangebracht, ook op de geglazuurde afvoer.

De tot nu toe gebruikte kunststof deksels kunnen zonder problemen door de nieuwe deksel worden vervangen, aangezien de opening identiek is.

Gerelateerde artikelen