Bette restyled inbouwbaden

18 februari 2020 | 1 minuut leestijd

De evolutie van de BetteForm onderscheidt zich volgens de fabrikant vooral “door een rechtlijnig design van het binnen gedeelte, want de zijwanden lopen nu parallel met elkaar in plaats van tot aan het voeteneind toe smaller te worden. Hierdoor krijgt het bad een frisse, moderne look en een benadrukt volume. Dit biedt nu concrete voordelen voor de gebruiker: dankzij de restyle is het ruggedeelte nu breder en loopt het ergonomisch vloeiender naar beneden, wat bijzonder ontspannen liggen garandeert bij het nemen van een bad. Aangezien daardoor ook het stavlak aan het voeteneind groter uitvalt, kan er bovendien comfortabeler gedoucht worden.”

Daarnaast heeft Bette gewerkt aan de precieze uitstraling van het geglazuurde titaan-staal. De hoeken van het bad zijn nu met een kleinere R10-radius zo gedefinieerd vormgegeven, dat bij het betegelen van het bad de hoeken strakker verwerkt kunnen worden.

Dankzij de vele afmetingen past het inbouwbad BetteForm in zowel compacte als ruime badkamers. Er is keuze uit twaalf formaten van 1.400 × 700 mm tot 1.900 × 800 mm bij een baddiepte van 420 mm. BetteForm is geschikt voor seriematige woningbouw.

Gerelateerde artikelen