Beursnieuws: 4PS: digitale ken­nis­part­ner voor de bouw­nij­ver­heid

28 juli 2022 | 2 minuten leestijd

 4PS wil bedrijven inspireren over de mo­ge­lijk­he­den van cloud­op­los­sin­gen om deze uitdagingen samen aan te pakken met behulp van toe­komst­be­sten­di­ge technologie. 
– Ido van Genderen, Business Unit Manager van 4PS Bouw

Geen toekomst zonder digitalisering

Het thema van de BouwBeurs 2023 is `Samen bouwen aan de toekomst`, 4PS mag als digitale kennispartner dus niet ontbreken op de Bouwbeurs. We vroegen aan Ido van Genderen, Business Unit Manager van 4PS Bouw, waarom deelname aan de beurs voor 4PS belangrijk is: “Bouwbedrijven staan voor veel uitdagingen en veranderingen de komende jaren, bijvoorbeeld voldoen aan de Wkb en de duurzaamheidsdoelstellingen. 4PS wil bedrijven inspireren over de mogelijkheden van cloudoplossingen om deze uitdagingen samen aan te pakken met behulp van toekomstbestendige technologie.”

Automatiseren en digitaliseren van processen

Softwareleverancier 4PS maakt, implementeert en onderhoudt bedrijfssoftware voor bedrijven in de bouw, GWW en installatie. Deze ERP-software, 4PS Construct, is gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en beschikbaar in de cloud. 4PS Construct bevat vele aanvullende apps en portalen en een uitgebreid portfolio aan Microsoft 365 oplossingen. Dit helpt bedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

Gerelateerde artikelen