Beursnieuws: Duurzaam duo: Van Drimmelen en STEICO SE

21 juli 2022 | 2 minuten leestijd

Als grootste producent van Europa ontwikkelt en produceert STEICO isolatiemateriaal voor een veelheid aan toepassingen. “Houtvezels als isolatiemateriaal brengen grote voordelen met zich mee. Tijdens een bezoek aan onze stand geven wij hier graag uitleg over”, vervolgt Arjan.

Een greep uit het assortiment

  • STEICOflex is de flexibele houtvezel isolatiemat met een dikte variërend van 30 tot 240 mm
  • STEICOuniversal is dé oplossing als onderdak en/of wandplaat
  • STEICOprotect is de bepleisterbare houtvezelisolatieplaat voor buitentoepassingen.

Door toepassing van STEICOjoist kunnen grote overspanningen gerealiseerd worden met relatief lichte secties. In combinatie met STEICO LVL is er geen constructie te gek. Voor beide materialen geldt dat lengtes zijn te specificeren tot wel 13.000 mm!

Bewerkingen

“Aan alle materialen kunnen bewerkingen worden uitgevoerd in de productieafdelingen in Zwijndrecht” vertelt Van Drimmelen. “Aan de hand van digitale bestanden sturen wij onze Hundegger SC3 aan en kunnen er complete bouwpakketten verzorgd worden.

Naast het assortiment van STEICO biedt van Drimmelen een veelheid aan plaatmateriaal en vurenhout aan, eventueel met bewerkingen en verfbehandelingen. Alles onder één dak. “Tijdens BouwBeurs 2023 gaan we graag in gesprek over onze mogelijkheden”, eindigt Van Drimmelen.

Gerelateerde artikelen