Detacheerder Building Heroes start met online trainingen

In Builders College worden medewerkers getraind in hun professionele en persoonlijke vaardigheden. Klassikale trainingen kunnen op dit moment niet plaatsvinden, dus worden er live online trainingen aangeboden die interessant zijn voor de huidige situatie: proactief thuiswerken, kom thuis in flow, het managen van je belangrijkste relaties en stressbehendigheid. 

“We zoeken continu naar manieren om professionals nog meer uit hun carrière te laten halen.”, zegt Jeroen Meerum Terwogt, één van de oprichters van Building Heroes. “Jonge talenten kunnen bijvoorbeeld terecht in onze Construction University. Maar we vinden dat we ook ontwikkeling moeten aanbieden aan onze meer ervaren medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we nooit zijn uitgeleerd. Daarom lanceren we Builders College, zo kunnen we onze medewerkers gedurende hun hele carrière bij Building Heroes helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo hopen we de sector een stukje slimmer te maken.” 

Soft skills 

Het gedachtegoed van de bemiddelaar laat zich als volgt samenvatten: door te focussen op de wensen en ontwikkeling van de professionals in de bouw en infra zou de hele sector erop vooruitgaan. “Het is tijd de ontwikkeling van professionals centraal te stellen en hiërarchische samenwerkingen plaats te laten maken voor veel leukere en duurzamere manieren van (samen)werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding, dienstbaarheid voor passie. Laten we samen een krachtig statement maken over de toekomst van bouw en infra. En over de rol die elke professional en iedere organisatie daarin speelt”, aldus Meerum Terwogt.  

“We geven werknemers continu de ruimte en mogelijkheden om zich als professional én als mens te ontwikkelen. Wat opvalt, is dat professionals naast professionele ontwikkeling (hard skills), ook interesse tonen in soft skills zoals samenwerken, presenteren of omgaan met conflict. Het nieuwe Builders College speelt in op die behoefte”, aldus Meerum Terwogt.

Tegoed opbouwen

Via Builders College zijn trainingen te vinden die professionals effectiever, slimmer of gelukkiger maken. Er is een groot aanbod aan gratis trainingen en micro-learnings, zoals personal energy, relatiemanagement en learnings die inspelen op de huidige omstandigheden. Opleidingspartner Brickton, specialist in looped learning in de bouw, ontwikkelt live trainingen zoals effectief communiceren, leidinggeven aan jezelf en finance voor de niet financial.

Builders College werkt simpel. Iedere medewerker van Building Heroes bouwt met elk gewerkt uur tegoed op. Tegoed voor hun eigen ontwikkeling, want daar worden we met z`n allen beter van. Meerum Terwogt: “Samen met onze opdrachtgevers en professionals tillen we de bouwketen naar een hoger plan. We vinden het in tijden van een crisis heel belangrijker om een positief geluid te laten horen. Daarom benadrukken we dat ons fundament voor alles wat we doen is: `we doen het samen of we doen het niet`.”