Dit systeem maakt sanitair installeren sneller en eenvoudiger

22 juli 2019 | 2 minuten leestijd

De manier van instellen van de spoelstroom is echt nieuw. De doorstroombegrenzer is toegankelijk via het serviceluik, zonder dat de onderdelen losgemaakt hoeven te worden. Zo kan ook achteraf nog de spoelstroom aangepast worden. Het is mogelijk om het serviceluik aan de boven- of voorkant te plaatsen, afhankelijk van de installatie. De ViConnect heeft bovendien één waterreservoir voor alle hoogtes, waardoor er minder reserve-onderdelen nodig zijn.

Zelfblokkerende poten

De nieuwe zelfblokkerende poten bieden veel integratiemogelijkheden; ze kunnen zowel in lichte stucmuren als in diverse metalen profielen geplaatst worden. De geïntegreerde verticale steunen en de zelfblokkerende poten maken de installatie eenvoudiger en maken het mogelijk voor één persoon om precies de hoogte in te stellen.

4-puntsaanpassing uitlaatbocht

De nieuwe 4-puntsverstelling voor de uitlaatbocht biedt meer flexibiliteit bij de montage, waardoor de installateur meer ruimte heeft om het closet aan te sluiten. Een eigenschap die vooral bij renovaties bijzonder gunstig is.

Ruime keuze bedieningsplaten

Het huidige ViConnect assortiment bevat droog- en natbouwelementen geschikt voor elke bouwsituatie en stijlvolle bedieningsplaten. De platen hebben een elegant en modern design, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben sfeervolle lichtelementen met energiebesparende LED-technologie. De platen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Slimme kabeltechnologie zorgt voor een snelle installatie van de bedieningsplaten. Er is keuze uit een vlakke of opliggende inbouw dankzij een speciaal frame. De plaat is dun, zelfs met opbouw maar 5 mm. De twee-knops bedieningsplaat zorgt voor actieve waterbesparing en is daarmee erg duurzaam. Het spoelvolume is standaard ingesteld op 3/6 liter per spoeling met de extra optie om dit te reduceren tot een zuinige 3/4,5 liter.

Gerelateerde artikelen