Gebouwen beheersen via het web

Hiermee kunnen de  Webeasy klimaatinstallaties anticiperen op de weersverwachtingen. Dit is geschikt voor bijvoorbeeld laagtemperatuursystemen. Webeasy regelt realtime de klimaatinstallaties automatisch in op basis van de data die Weerplaza.nl genereert op postcode.

I/O modules over TCP/IP

Nieuwe module heet CON-IP  en wordt naar verwachting het 2e kwartaal 2014 geïntroduceerd. Hiermee kunt de moduels over TCP/IP te gebruiken en u hoeft geen apart netwerk of kabel meer aan te leggen. Ook verschillende kleine gebouwen die samen op een terrein staan kan men op deze manier remote-I/O via het IP netwerk aansluiten.

App voor iPad

Deze app is als tool bedacht om installaties te bedienen in een vergaderruimte, presentatieruimte, klaslokaal, kantine, aula of directiekamer.

Ruimteregeling uitgebreid met Dali, EnOcean & App

De geïntegreerde ruimteregeling WE-iRC, is uitgebreid met een Dali-module en EnOcean. De regeling beschikt nu over een uitbreidingsmodule voor het aansturen van 16 Dali-devices (ballasten), zoals armaturen en schakelaars. Ook is er een uitbreidingsmodule die als EnOcean-receiver fungeert zodat men draadloze en batterijloze producten op basis van EnOcean kan toepassen.

De nieuwe app voor smartphones is bedoeld om eindgebruikers op een eenvoudige manier het klimaat, de verlichting en de zonwering te laten bedienen. Ook de overige bedieningsmogelijkheden, zoals conventionele schakelaars, ruimtebedieneenheid, het LCD touchscreen, een webpagina of combinaties daarvan, zijn mogelijk.

Met één ruimteregeling kan twee ruimtes bediend worden. Voor de ruimteregelaar zijn uitbreidingsmodules beschikbaar voor fancoil, verlichting aan/uit, verlichting aan/uit/dimmen, verlichting Dali, zonwering en EnOcean. De ruimteregelaar bijvoorbeeld kan in een gang hangen, terwijl de module voor zonwering bij de gevel zit.

LCD touchscreen ruimtebedienunit met CO2- en RV-sensor

Deze touchscreen ruimtebedienunit hoort bij de ruimteregeling WE-iRC voor integraal beheer van klimaat, verlichting en zonwering. Beschikte al over een ingebouwde temperatuursensor, aanwezigheidssignalering en buzzer. De configuratie van de LCD touchscreen ruimtebedienunit vindt automatisch plaats vanuit de ruimteregelaar. Geschikt voor zowel inbouw- als opbouwmontage.