Honeywell komt met slimme thermostaat

Honeywell: “Deze universele thermostaat en de bijbehorende Lyric-app helpen gebruikers dankzij diverse programma`s en functies automatisch energie te besparen.” De thermostaat heeft een ingebouwde wifi-verbinding, een intuïtief touchscreen en slimme, energiebesparende eigenschappen. De T6 is zowel bedraad al draadloos te verkrijgen.

Eenvoudige installatie

“Installatie van zowel de bedrade als de draadloze versie van de Lyric T6 is snel en eenvoudig. De ketelmodule is dankzij de opklapbare bedradingsklep moeiteloos te plaatsen, zowel op de wand als op een inbouwdoos.” De installateur kan direct na afloop van de installatie testen of de thermostaat werkt dankzij een eenvoudige configuratie via het touchscreen van de thermostaat.  

Regelmatig leven

Vooral klanten met een regelmatig leven kunnen optimaal profiteren van deze thermostaat. Het apparaat heeft zowel een zevendaags als een vijf+tweedaags-klokprogramma met zes perioden per dag en kan ook op afstand worden bestuurd door middel van de app. Is de klant niet altijd thuis op dezelfde tijden, biedt de functie van geofancing uitkomst. “Deze functie past de temperatuur automatisch aan op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker. De gebruiker stelt zelf een voorkeurstemperatuur in voor wanneer hij aanwezig is en voor wanneer hij weggaat. Zo tilt de thermostaat automatische temperatuurregeling naar een hoger niveau om de gebruiker te ontzorgen en energie-efficiënter om te gaan met verwarming.”