Hou je werkplek opgeruimd en netjes met deze modulaire opbergoplossing

14 mei 2019 | 2 minuten leestijd

Het Belgische STANLEY® heeft een nieuw Ready to Assemble-assortiment gelanceerd met vier veelzijdige metalen kasten, een flexibele en robuuste opbergoplossing voor garages en werkplaatsen. Elk product heeft een ‘pop-upfunctie’, zodat het in enkele minuten intuïtief tot een multifunctionele opbergunit getransformeerd kan worden. De kasten kunnen met andere onderdelen in de serie gecombineerd worden en bevatten verstelbare schappen, zodat je een opbergoplossing kunt bouwen die aan jouw specifieke eisen voldoet.

Bescherm waardevolle spullen

Elk model van de modulaire STANLEY Ready to Assemble-kasten is geconstrueerd met een zwaar stalen frame voor maximale sterkte en duurzaamheid. Een intern vergrendelsysteem met sleutels, gecombineerd  met magnetische sluitingen, zorgt voor een veilige sluiting en vergrendeling van de deuren zodat waardevolle spullen beschermd zitten.

Verstelbare stelvoeten

In de staande kasten zijn verstelbare stelvoeten geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de units volledig stabiel en waterpas staan, zelfs op een ruwe of hobbelige ondergrond. De voeten kunnen zonder gereedschap afgesteld worden, waardoor de plaatsing snel en gemakkelijk verloopt.

Als je de kasten in de toekomst wil verplaatsen of naar een nieuwe locatie wilt vervoeren, kunnen de kasten gemakkelijk gedemonteerd en opnieuw ineengezet worden, zodat er niet gemanoeuvreerd hoeft te worden en er geen volledig geassembleerd meubilair hoeft te worden vervoerd. Alle benodigde hardware en bevestigingen zijn bij elk model inbegrepen.

Veranderende behoeften

Annelies Willemse, Product Manager Stanley: “Een goed georganiseerde werkplek, of die nu groot of klein is, is de eerste stap naar een succesvol project of een goed uitgevoerde klus. Bij STANLEY geloven we dat de sleutel daartoe een efficiënte, modulaire opbergoplossing is die met minimale tijd en moeite gebouwd en ingericht kan worden. De Ready to Assemble-reeks biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, maar is ook uitzonderlijk sterk, betrouwbaar en slijtvast. Kortom: jarenlang bestand tegen dagelijks gebruik. Naarmate de opslagbehoeften van de gebruiker veranderen of groeien, kunnen de kasten eenvoudig gedemonteerd, heringedeeld of zo nodig aangepast worden. De compatibiliteit met het Track Wall-systeem van STANLEY biedt nog meer veelzijdigheid voor een volledig aanpasbare opstelling in elke schuur, garage of werkplaats.”

Gerelateerde artikelen