Identificeer elke kabel en component

8 april 2015 | 2 minuten leestijd

Brady introduceert een draagbare labelprinter. Alle kabels en componenten kunnen dankzij dit apparaat op locatie voorzien worden van een label. Voor een professionele draad- en kabelmarkering worden vaak gekleurde wikkellabels gebruikt, die zijn voorzien van een stevige kleefstof. De gewenste tekst of code kan met de Brady meerdere keren op het label worden geprint, zodat deze goed zichtbaar is. Zelflaminerende wikkellabels worden vaak gebruikt voor extra duurzaamheid en een betere leesbaarheid. De zelflaminerende labels en wikkellabels van Brady zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel gestanst als op rol, en kunnen ter plaatse worden geprint met een draagbare Brady-printer.

Rebo systems

 Met de Label & Sign systemen van Rebo zijn draad- en kabelcoderingen zeer snel en eenvoudig te printen. Labels kunnen ook voorbedrukt besteld worden. Hun assortiment bestaat uit diverse maten en kleuren, waaronder:

  • Krimpkousen (shrink tubes)
  • Zelflaminerende wikkellabels (wire-wraps)
  • Kabel tags

Duranmatic

Voor het afdrukken van thermische etiketten levert Duranmatic B.V. de CL-S300 van Citizen: een compacte, robuuste en gebruiksvriendelijke labelprinter. Deze printer heeft een high open behuizing instelbare sensor. Door de combinatie van robuust, functionaliteit en een scherpe prijs is de CLS-300 een perfecte printer die kan worden gebruikt in industriële, logistieke en kleinere retail omgevingen.

Gerelateerde artikelen