‘Innovatieve 3-fasen groepenkast van Attema’

Installatie
19 april 2023 | 2 minuten leestijd

De innovatieve Click-mate NXT groepenkast is een compacte, modulaire oplossing, die de energietransitie mogelijk maakt. Toekomstproof, geschikt voor uitgebreide 3-fasen installaties en eenvoudig samen te stellen en te installeren.

De energietransitie zorgt voor meer complexe installaties, laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen. In traditionele groepenkasten is daar vaak onvoldoende ruimte voor. Attema ontwikkelde daarom samen met installateurs de Click-mate NXT groepenkast. Deze ‘next generation’ groepenkast is het kloppend hart dat elke woning toekomstproof maakt. Er is een kast voor elk project. Met 12, 2×12, 3×12 of 2×18 modules. Met 18 of 28 buisinvoeren voor 16, 19 én 20 mm buizen. Click-mate NXT biedt alle ruimte voor grotere installaties. De groepenkasten zijn volledig modulair en koppelbaar. Je installeert simpel naast of onder elkaar.

Eenvoudig installeren

De diverse producteigenschappen maken installeren een stuk makkelijker. Stapelbare buiszadelstroken bijvoorbeeld en een lichtgrijze onderbak voor zicht in donkere ruimtes. Een schroefloze kap, voorgemonteerde schroeven en slimme uitvoermogelijkheden voor in de zijwand. Een stekerbaar aardblok, stevige DIN-rail en codeerstroken in plaats van stickers.

Snel samenstellen en bestellen

Met de Click-mate NXT Assistant stel je eenvoudig online je maatwerk groepenkast samen. Je logt in en kiest een van de voorbedrade Click-mate NXT groepenkasten. Daarna voeg je componenten toe of verwijder je ze. Je deelt de groepenkast naar eigen inzicht in. Zo stel je met een paar klikken een groepenkast op maat samen.

Gerelateerde artikelen