Integratech Speedy: De waterdichte LED armatuur voor een vlotte installatie

10 november 2022 | 2 minuten leestijd

Met zijn compacte afmetingen en de meegeleverde eindkappen – de M20 wartel – is dit de perfecte armatuur voor een lijnmontage. De basic versie is reeds voorzien van een 3-polige doorvoerbedrading, terwijl de performante High Output versie voorzien is van een 5-polige 2,5 mm² bedrading. De meegeleverde RVS montagebeugels kunnen op een zelf gekozen afstand gemonteerd worden, wat ook bijdraagt aan een vlotte installatie. Met behulp van het CONNECT koppelstuk is het eveneens mogelijk de Speedy Basic rechtstreeks aan elkaar te koppelen.

Speedy kan tegen een stootje

Met de IP65 beschermingsgraad wordt de Speedy vaak geplaatst als buitenverlichting of in vochtige lokalen, waar hij een energiezuinig alternatief biedt voor de klassieke TL lampen. In de stevige aluminium basis zit een dubbel geïsoleerde IP66 driver verwerkt. De Polycarbonaat behuizing, met een IK10 slagvastheid, zorgt ervoor dat hij bestand is tegen een stootje.

Het toestel is uitgerust met performante SMD2835 LED chips waardoor de 120 cm lange 40W Speedy Basic al een lumen output heeft van 5440 lm. De 60W Speedy High Output gaat tot 9654 lm bij een lengte van 160 cm.

Mooi verdeeld licht

Het licht wordt mooi verdeeld dankzij de 120° stralingshoek. De ON/OFF versie met een kleurtemperatuur van 4000K is steeds voorradig. Op projectbasis zijn ook andere kleurtemperaturen beschikbaar. De High Output versie kan eveneens uitgerust worden met een noodunit, sensor of gedimd worden met 1-10V of DALI sturing.

Dankzij de hoge kwaliteitsnormen van zijn componenten geeft Integratech ook op dit product 5 jaar garantie.

Je kan de Integratech functionele LED-armaturen zelf ontdekken op woensdag 23 en donderdag 24 november tijdens het vakevent Future Lighting in Evenementenhal Gorinchem. Je vindt Integratech op stand D06.

Gerelateerde artikelen