Koudebrugvrij kliksysteem vormt zowel isolatie als bekisting

3 juni 2019 | 2 minuten leestijd

JACKON Insulation zegt met JACKODUR® Atlas comfort te garanderen en het energieverbruik te verminderen. Doordat de elementen van het systeem, conform de bouwtekening, zijn voorgesneden en genummerd worden aangeleverd, is de fundering snel gelegd, wat bouwkosten bespaart.

Kliksysteem

De assemblage middels een kliksysteem staat garant voor stabiliteit, dankzij gelijktijdige uitvoering van de isolatie en de bekisting. Met JACKODUR® Atlas wordt de fundering zonder een enkele koudebrug verwezenlijkt. Het concept, aan te passen aan elke constructie, voldoet aan strenge thermische eisen en is daardoor zeer geschikt voor het realiseren van BENG, energieneutrale- en NOM-woningen.

Extreem drukbestendig

JACKON Insulation stelt dat JACKODUR® Atlas extreem drukbestendig is, in 300, 500 en 700 kPa druksterkte. Het is isolerend, volledig waterafstotend en stevig. JACKODUR® Atlas is beschikbaar in verschillende diktes van 100 tot 320 mm. Het is betrouwbaar en gehomologeerd bij eenlaags plaatsing tot 320 mm en bestand tegen verrotting.

Koudebrugvrij

Het bijzondere aan JACKODUR® Atlas is de nieuwe, rendabele verbindingstechniek, die een koudebrugvrije vloerplaatisolatie voor alle gebouwtypen mogelijk maakt. Door de messing- en groefverbinding vertoont Atlas meer stabiliteit tegenover de betondruk en beschermt het beter tegen vocht. Koudebruggen worden uitgesloten, waardoor het voldoet aan de energie-eisen met betrekking tot de isolatie van gebouwen.

Gerelateerde artikelen