‘LuxImprove versnelt verduurzaming van het MKB dankzij samenwerking DELTA Energie’

3 november 2022 | 2 minuten leestijd

Dankzij de ruime kennis en ervaring van LuxImprove krijgen alle deelnemende klanten inzicht in welke maatregelen zij kunnen treffen om hun onderneming te verduurzamen. Speciaal voor klanten van DELTA Energie geldt een korting wanneer zij kiezen voor het lichtadvies van LuxImprove. Zo creëren wij samen met DELTA Energie een omgeving die toekomstbestendig is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu.

Jordi van de Vrie, Directeur bij LuxImprove licht de samenwerking toe: “Als Zeeuwse lichtspecialist zijn wij trots op de samenwerking met DELTA Energie. De transitie naar klimaatneutraliteit vraagt om grote inspanningen van bedrijven en instellingen om ons heen. Door onze krachten te bundelen leveren wij een positieve bijdrage in het waarborgen van een duurzame toekomst. De inzet van onze (licht)expertise zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving.”

“Hoewel verduurzaming een belangrijk thema blijft, zien we nu dat door de hoge energieprijzen energiebesparing een enorme urgentie heeft gekregen. Onze energie-adviseurs zien tijdens hun bedrijfsbezoeken dat er vaak fors bespaard kan op verlichting. Omdat wij onze klanten direct concrete oplossingen willen bieden hebben we de samenwerking met Luximprove gezocht: een gerenommeerde landelijke speler uit Zeeland. Zij zijn in staat om onze zakelijke klanten in de breedste zin te adviseren op lichtgebied,” aldus Roel Meijerink, CEO bij DELTA Energie.

Gerelateerde artikelen