Meeretageklemmen met Push-in-aansluiting 

Installatie
8 juni 2023 | 2 minuten leestijd

Phoenix Contact biedt met de nieuwe vieretageklemmen PT 2,5-4L… een bijzonder compacte klemmenfamilie. De frontaansluiting en de vier etages maken bekabeling in een kleine ruimte mogelijk. Ze zijn slechts 5,2 mm breed en hebben een Push-in-aansluiting. Daarmee maken de nieuwe klemmen gebruik van het uniforme systeemtoebehoren van Clipline complete en verlagen de logistieke kosten.

De nieuwe productfamilie bestaat uit meerdere vieretageklemmen met Push-in-technologie. Hiertoe behoren naast doorgangsvarianten ook functionele varianten zoals scheidings- en messcheidingsklemmen of sensoractorvarianten met en zonder led-display. De vieretageklemmen hebben een functieschacht op elk niveau. Deze functieschacht maakt zowel de verticale als horizontale potentiaalverdeling mogelijk, waardoor een hoge mate van flexibiliteit wordt bereikt.

Verder is de functieschacht geschikt voor de opname van divers testtoebehoren, zodat de afzonderlijke aansluitpunten snel en eenvoudig getest kunnen worden. Bovendien zijn de klemmen voorzien van grote markeringsvlakken, waardoor elk niveau afzonderlijk gemarkeerd kan worden en voor een optimaal overzicht wordt gezorgd.

Gerelateerde artikelen