Nieuw Soladin web omvormer

Er zijn nu vier modellen in de Soladin WEB range leverbaar; een 1.050W, 1.575W, 2.200W & een 3.000W uitvoering. Daarnaast is de bekende Soladin 600 leverbaar.

Schaduw management IntelliShade

De Soladin WEB omvormers zijn standaard voorzien van IntelliShade, dat als onderdeel van Intelliconcept zorgt voor beperking van verliezen door schaduw. Nu grote toleranties tussen panelen tot het verleden behoren zijn dure en complexer micro inverters & optimizer oplossingen grotendeels overbodig worden. Beschaduwde zonnecellen worden geïsoleerd en gebypassed, waardoor de rest van de cellen in de panelen optimaal presteren.

Gebruiksvriendelijkheid & installatiegemak

Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met gebruiksgemak, waardoor o.a. het monitoren uiterst eenvoudig in zijn werk gaat. De omvormer kan ook in een handomdraai worden geïnstalleerd. Vanwege de AC stekker bij de Soladin 2200 & 3000 WEB is een AC werkschakelaar niet nodig.

Hoge beschermingsklasse & stille werking

Mastervolt heeft voor de twee laatste modellen gekozen voor een IP65 behuizing zodat de omvormers bestand zijn tegen vochtige & stoffige omgevingsfactoren.

Betrouwbare monitoring en hogere opbrengst

De Soladin WEB omvormers zijn uitgerust met geïntegreerde WiFi in combinatie met online monitoring via het IntelliWeb portaal op de eigen Mastervolt server in Nederland. Eigenaren kunnen zelf hun investering monitoren zonder extra apparatuur of software. Installateurs worden ontzorgd door fabrieks-updates via het Internet.

Kwaliteit & garantie

De Soladin 2200 & 3000 WEB worden geproduceerd onder strikte kwaliteits- en milieueisen zoals ISO 9001 & ISO 14001. Door de Zero Defects policy wordt uitval tot het minimum beperkt. De Soladin WEB omvormers worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.