Nieuwe elektrische meters en test- en meetproducten

11 maart 2014 | 3 minuten leestijd

Drie nieuwe elektrische meters

  • FLIR DM93
  • FLIR CM83
  • FLIR CM78

Alle meters hebben een LCD-scherm, dubbele LED-werkverlichting om donkere werkgebieden mee te verlichten, Bluetooth®-connectiviteit met Android™-apparaten en de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met warmtebeeldcamera’s die geschikt zijn voor METERLiNK®.

FLIR DM93 is een VFD-oplossing met VFDfiltering en -afscherming, waarmee u niet-traditionele sinusgolven en vage signalen van VFD-apparatuur kunt analyseren. Andere functies zijn bijvoorbeeld een LoZ-modus en automatische gegevensregistratie.

FLIR CM83 is een industriële stroomtang met spanningsanalyse en VFD-analyse voor het testen van driefasige systemen en VFD-apparatuur. Andere functies zijn een modus om ruis van verschillende elektrische bronnen te vinden, faserotatie om de faserichting van driefasige systemen te bevestigen, en een functie om de inschakelstroom bij opstartovergangen te detecteren.

FLIR CM78 is een stroomtang van 1000 A die de mogelijkheden van een digitale True RMS-multimeter en stroomtang combineert met een contactloze IR-thermometer en een thermokoppel van het type K. Deze stroomtang stelt u in staat om nauwkeurige wisselstroom-/gelijkstroommetingen tot 1000 A of 1000 V vast te leggen.

Drie nieuwe test- en meetproducten

  • FLIR VP52
  • FLIR MR77
  • FLIR VS70

FLIR VP52 is een contactloze spanningsdetector/NCV-detector met werkverlichting voorzien van LED-werkverlichting, plus dubbele LED-gemaksverlichting aan het uiteinde van de sonde. Andere functies zijn trillende feedback en meerkleurige LED-alarmverlichting en een hoge/lage gevoeligheidsmodus voor het testen van industriële apparatuur, laagspanningssystemen en waterdicht gezekerde stopcontacten.

FLIR MR77 is een vochtmeter die is uitgerust met een pinloze sensor en een sonde met externe pin om vochtmetingen tot 19 mm onder het oppervlak van diverse houtsoorten en bouwmaterialen te registreren. Deze bevat ook een in het veld verwisselbare temperatuur-/vochtigheidssensor, een IR-puntthermometer met laserpointer en Bluetooth-connectiviteit met Android™-apparaten.

FLIR VS70 is een videoscoop met intuïtieve handbediening waarmee u de camerasonde in krappe gebieden kunt manoeuvreren en video en afbeeldingen weer kan geven op een LCD-kleurenscherm van 5,7″. Kenmerkt zich door een breedbeeldcamerahoek van 180 graden en een standaard camerahoek van 90 graden, video-opslag op een SD-kaart, beeld- en geluidsbestanden, een batterij met een levensduur van zes tot acht uur en een USB-poort om de batterij te kunnen opladen. Via de meegeleverde headset kunt u tijdens inspecties gesproken notities maken.

Gerelateerde artikelen