Nieuwe lijn dakkapellen van FAKRO

Bij het ontwerp van de dakkappellen heeft FAKRO licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het resultaat is een  constructie die volgens de fabrikant drie tot vijf keer meer lichtinval oplevert. De dakkapellen zijn zo geconstrueerd dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. In veel gevallen kan dit zonder vergunning.

 Het assortiment is opgebouwd uit drie klassen: Basis, Plus en Lux. Er is keuze uit dakkapellen met twee tot tien ramen. De Plus en Lux vormen een alternatief voor de traditionele dakkapel. Beiden hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde ramen. Naast een grote hoeveelheid binnenvallend daglicht bieden deze modellen met twee rijen ramen ook een vrij uitzicht.

In de dakkapellen zitten FAKRO tuimeldakramen. Deze hebben de standaard kwaliteitskenmerken van FAKRO. Zoals de handgreep aan de onderzijde voor extra bedieningsgemak, een geïntegreerd ventilatierooster en de jarenlange garantie. Consumenten kunnen voor de afwerking kiezen uit verschillende (isolerende) glaspakketten, bedieningsopties en een ruim assortiment zonwering op maat. Voor wie extra bedieningsgemak wil zijn er ook elektrisch op afstand te bedienen dakramen.