Nieuwe overkoepelende naam voor CRH-bouwmaterialen: Leviat

4 januari 2023 | 2 minuten leestijd

Bekende merkproducten, zoals Ancon dwarskrachtaansluitingen, HALFEN ankerrails en Plaka betonaccessoires, zullen deel uitmaken van Leviat’s uitgebreide wereldwijde productportfolio en zullen door Leviat op de markt blijven worden gebracht en ontwikkeld. 

Leviat heeft bijna 3.000 medewerkers op 60 locaties wereldwijd. Als één wereldwijd bedrijf biedt Leviat klanten meer technische expertise en middelen, een grotere en flexibelere supply chain en betere, snellere innovatie.

Mehmet Pekarun, algemeen directeur van Leviat, zei: “Dit is een belangrijke ontwikkeling die ons bedrijf verder zal versterken, aangezien we de expertise en middelen van onze bestaande bedrijven voor bouwaccessoires bundelen onder één wereldwijd merk.”

“Door samen te werken als één wereldwijd team, zijn we beter uitgerust om onze volledige ontwerp- en productiemiddelen, verspreid over vier continenten, te benutten en ervoor te zorgen dat Leviat nog beter kan inspelen op veranderende klantbehoeften. Door onze technische expertise, marktkennis en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te combineren, kan Leviat de lancering van nieuwe, baanbrekende bouwinnovaties versnellen.”

Over Leviat

Leviat, een CRH-bedrijf, is een wereldleider op het gebied van verbindings-, bevestigings-, hijs- en verankeringstechnologie voor de bouwsector. De technische producten en innovatieve bouwoplossingen van Leviat worden gebruikt in verschillende marktsegmenten, van woningen tot infrastructuur, waardoor onze klanten beter, sterker, veiliger en sneller kunnen bouwen. Het bedrijf heeft 3.000 mensen in dienst op 60 locaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australazië. Leviat`s reeks vertrouwde productmerken omvatten Ancon, HALFEN, Plaka en Meadow Burke.

Gerelateerde artikelen