Nieuwe spanthaak met multifunctionele uitlijning

4 januari 2023 | 1 minuut leestijd

Het bestaande ClickFit EVO-concept is goed in de markt bekend als montagesysteem voor PV-installaties op schuine daken. Het snelle installatieproces waarbij één stuk gereedschap nodig is om de innovatieve dakhaak te monteren, wordt zeer gewaardeerd door installateurs, stelt Esdec. Het is een lichtgewicht systeem met maximale sterkte.

Bredere bovenplaat

De nieuwste ClickFit EVO-toevoeging is zowel installatievriendelijk als multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht, biedt de ClickFit EVO Spanthaak met bredere bovenplaat en verschillende schroefopties uitkomst. Net als de universele dakhaak, is de spanthaak vervaardigd uit Magnelis® staal, wat bekend staat om zijn uitstekende corrosieweerstand en zelfherstellende eigenschappen.

Een miljoen dakhaken

Dat de ClickFit EVO dakhaak populair is, bleek afgelopen maand met de verkoop van het miljoenste exemplaar. Esdec ging op zoek naar de afnemer van deze miljoenste dakhaak voor de overhandiging van de `Gouden Dakhaak trofee`. Libra Energy, groothandel in zonnepanelen en duurzame energie in Uitgeest, bleek de gelukkige winnaar.

Gerelateerde artikelen