Nieuwe Systeem 55 groepenkastconfigurator

22 december 2022 | 2 minuten leestijd
Eaton heeft zijn vernieuwde Systeem 55 groepenkastconfigurator gelanceerd, waarmee iedereen heel eenvoudig en intuïtief een veilige en geverifieerde Systeem 55 en Medusa groepenkast op maat kan samenstellen. De online configurator maakt het mogelijk om in korte tijd elke gewenste groepenkast te configureren, van standaard tot zeer klantspecifiek. Dit bespaart installateurs en technisch medewerkers veel tijd en biedt hen de mogelijkheid om complexere groepenkasten samen te stellen die al voorbereid zijn op de elektrificatie van woningen en bedrijven.

De Systeem 55 groepenkasten van Eaton zijn al jaren een begrip in de markt en bieden voor elke toepassing een oplossing: van standaard groepenkasten tot klant- of toepassingsspecifieke groepenkasten. De vernieuwde groepenkastconfigurator is veelzijdiger, gebruiksvriendelijker en intuïtiever dan de vorige versie en biedt ruime mogelijkheden voor geavanceerde configuraties. Zo kan er eenvoudig, met één muisklik, een warmtepomp-, PV- en/of EV-groep worden toegevoegd of bijvoorbeeld een extra krachtgroep voor een inductiekookplaat in de keuken. De configurator past tijdens het configureren automatisch het getoonde frontaanzicht van de groepenkast aan, zodat altijd het uiteindelijke eindresultaat bekeken en eventueel aangepast kan worden.

Na het configureren wordt altijd de brutoprijs en, wanneer bekend, het eventuele bestelnummer getoond. Met dit bestaande bestelnummer kan de groepenkast eenvoudig bij de elektrotechnische groothandel besteld worden. Voor specifieke configuraties waarvan nog geen bestelnummer bekend is, kan met één druk op de knop een bestelnummer aangevraagd worden. Tijdens deze aanvraag wordt de configuratie door Eaton geverifieerd en bij positieve verificatie voorzien van een bestelnummer, waarmee de gebruiker deze specifieke groepenkast weer bij de elektrotechnische groothandel kan bestellen. 


Gerelateerde artikelen