Nieuwe woonhuisventilator van Vent-Axia

De Multihome woonhuisventilator is ontwikkeld voor toepassing bij zowel nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten. Speciaal voor deze renovatiemarkt zijn er varianten verkrijgbaar die direct uitwisselbaar zijn met andere units in de vervangmarkt. Hierbij is geen verandering in de aansluitingen van de voeding of perilex nodig. Door de vier 125mm aansluitingen is het uitwisselen en aansluiten van de Multihome snel gedaan. 

Met de bedieningsmogelijkheden van de Vent-Axia Multihome kunt u ventileren hoe en wanneer u het wilt. De Multihome is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De woonhuisventilator is uitgerust met een display en kan zowel draadloos als bedraad (Advance) bediend worden door middel van 4-standenschakelaars, CO2-, vocht- en/of temperatuursensoren. Ook kan er een aanwezigheidssensor gekoppeld worden. 

De Multihome Advance modellen kunt u eenvoudig via bluetooth bedienen met de Vent-Axia Connect-App. Hierdoor is er een directe communicatie met de unit. Dit zorgt voor een snelle inbedrijfstelling via smartphone of tablet.  Meer gemak dus voor de installateur en de eindgebruiker. De verschillende instellingen zijn gemakkelijk aan te passen en de status van de unit is te monitoren in de app. 

Duurzaamheid is voor Vent-Axia een belangrijk thema. Alle Multihome woonhuisventilatoren zijn gemaakt van gerecycled ABS. Hiermee geven ze gebruikt kunststof een nieuw leven. Hiervoor verwerkt Vent-Axia het plastic afval van oude apparaten tot nieuwe kunststof delen voor de Multihome. Zo komt dit niet op de afvalberg terecht en dragen ze hun steentje bij aan een beter klimaat. Daarnaast is de Multihome voorzien van energiezuinige gelijkstroom motoren.