Plugz genomineerd voor Laadinfra Innovatie Award

Installatie
17 mei 2023 | 2 minuten leestijd

Volgens Plugz is de nominatie een erkenning van hun inspanningen om elektrisch laden nog overzichtelijker, duurzamer en klantvriendelijker te maken. Deze onderscheiding wordt uitgereikt tijdens het Congres Laadinfra op 23 mei in De Doelen, Rotterdam.

Plugz ontwikkelt een reeks geavanceerde oplossingen die inspelen op de groeiende vraag naar efficiënte en toekomstbestendige laadinfrastructuur. Deze oplossingen omvatten directe boekingen van laadpalen, smart queuing en agenda boekingen. Door deze functies te combineren, biedt Plugz een naadloze laadervaring die laadangst en range anxiety helpt te verminderen.

Bovendien heeft Plugz een innovatief rating systeem geïntroduceerd om het laden van elektrische voertuigen beter te organiseren en te monitoren. Gebruikers worden actief geïnformeerd over de naleving van de regels en krijgen ratings op basis van hun gedrag. Dit zorgt voor meer transparantie en verantwoordelijkheid, waardoor laadklevers minder vaak voorkomen en gebruikers een zorgeloze laadervaring genieten.

De nominatie voor de Laadinfra Innovatie Award is een erkenning van de toewijding van Plugz om bij te dragen aan een duurzame mobiliteitsinfrastructuur in Nederland. Het bedrijf is trots op de erkenning en kijkt uit naar de uitreiking op 23 mei in De Doelen, waar het team de kans krijgt om hun innovatieve oplossingen voor elektrisch laden te presenteren aan een breed publiek van experts, beleidsmakers en professionals uit de sector.

Gerelateerde artikelen