Renovatieconcept voor woningbouwcoöperaties

6 april 2014 | 2 minuten leestijd

Energy 2020 faciliteert als woningbouwcoöperaties bij het realiseren van de ’20/20/20-doelstellingen’. Zij bieden naar eigen zeggen een betaalbare en innovatieve renovatiemethode. De sleutelwoorden zijn: optimale isolatie, het vermijden van koudebruggen en een uitstekende luchtdichtheid.
 

Een goed ontwikkelde EnergiePlus woning is een woning die meer energie oplevert dan het verbruikt en het Energie 2020 concept zou hier een bijfrage aan moeten leveren. EnergiePlus met een CO² reductie van 100% is mogelijk zonder concessies te doen aan de architectuur en werkt zoveel mogelijk volgens het `cradle to cradle` principe.

renovatie

Renovatie
Een renovatieconcept voor de verouderde woning- en utiliteitsbouw. Een upgrade naar de toekomstige maatstaven (energieneutraal) is te realiseren door middel van Energy 2020 dak- en gevelelementen. De elementen hebben een Rc waarde van 6 of hoger en afhankelijk per project wordt bepaald welke hoogste Rc waarde haalbaar is. Door het lichte gewicht (30 t/m 50 kg/m2) van de schil is dit concept toepasbaar op de bestaande fundering van het gebouw. Aan de buitenzijde kan elke vorm van gevelafwerking toegepast worden en alle elementen worden dan ook compleet aangeleverd op de bouwlocatie. Het grootste voordeel is dat de bewoners tijdens het montageproces niet verhuizen en dus is dit een zeer gunstige kostenbesparing voor de opdrachtgever.

renovatieconcept

Energy 2020 heeft octrooi op de gehele Energy 2020 detaillering voor nieuwbouw en renovatie van woningbouw en utiliteitsbouw.

Bezoek deze leverancier op Renovatie 2014 van 9 t/m 11 april op stand 03.D010. Lees meer nieuws van exposanten »

Gerelateerde artikelen