TECE bedieningsplaten van cortenstaal

Installatie
15 mei 2023 | 1 minuut leestijd

Authentiek en one of a kind, zo introduceert TECE de nieuwe modellen van de rechtlijnige serie wc-bedieningsplaten TECEsquare. “Uniek en markant is het model van Corten staal, die een industriële matte roestlook heeft. Het oppervlak is met de hand afgewerkt, waardoor elke bedieningsplaat uniek is.”

Daarnaast is de serie TECEsquare uitgebreid met een front van nikkel. Het nieuwe nikkeloppervlak heeft een elegante, geborstelde structuur. Het front blijft mooi aangezien deze beschermd is tegen vingerafdrukken dankzij de anti-vingerafdrukafwerking. Dit is een beproefde methode die TECE ook voor de andere metalen oppervlakken toepast.

Premium-look met glas

Glas is een natuurlijk materiaal en wordt wegens de luxe uitstraling en de hygiënische voordelen graag toegepast in sanitair. Daarom heeft TECE de serie TECEsquare uitgebreid met fronten van gesatineerd glas. Het zijdeglans van de fronten oogt transparant en heeft een mooi optisch diepte-effect. De vier nieuwe glasoppervlakken zijn wit, zwart, signaalgrijs en zandbeige.

Gerelateerde artikelen