Test- en meetinstrumenten voor dynamische diagnose

19 december 2013 | 1 minuut leestijd

Heeft een dubbel gegoten, waterdichte (tot 1 m) IP67-behuizing en is valbestendig. Voor gebruik in zware werkomstandigheden. Het is een True-RMS-instrument met automatische bereikinstelling en biedt 11 elektrische meetfuncties, gaande van meting van AC-/DC-spanning (tot 1000 V) en -stroom tot temperatuurmetingen. Door de veiligheidsspecificaties CAT III-1000 V en CAT IV-600 V is dit instrument ook voor industrieel gebruik. Deze multimeter heeft een groot LCD-display met achtergrondverlichting.

Micro CM-100 digitale stroomtang

Ook de micro CM-100 is een True-RMS-instrument met automatische bereikinstelling. Deze digitale stroomtang is geschikt voor kabels met een buitendiameter tot 30 mm. Hiermee kunt u AC-/DC-stroom tot 1000 A meten, biedt nog acht andere meetfuncties en heeft een LCD-display met achtergrondverlichting. Handig voor bijvoorbeld gebruik in krappe kabelkasten.

Micro HM-100 temperatuur-vochtigheidsmeter

Dit instrument meet luchtvochtigheid en temperatuur. Daarbij worden de relatieve vochtigheid (%RH) en temperatuur (°C/°F) gelijktijdig weergegeven op het dubbele LCD-display met achtergrondverlichting. U beoordeelt hiermee de binnenluchtkwaliteit, aircosystemen, ventilatie en opslagomstandigheden. Daarnaast berekent de meter automatisch het dauwpunt en natteboltemperatuur.

Gerelateerde artikelen