The Future is Green – Ontdek Duco’s nieuwigheden tijdens VSK

Een kleine opsomming van de ‘nieuwigheden’ die Duco te bieden heeft tijdens VSK 2022.

DucoBox Reno, de nummer 1 renovatiebox!

De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatie-eenheid in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Deze gloednieuwe afvoerbox is ontwikkeld om een bestaand systeem super snel uit te wisselen naar een hoogwaardig vraaggestuurd systeem. Hierdoor helpt DUCO de markt om de bestaande woningvoorraad veel sneller te voorzien van upgrades dan wat op vandaag mogelijk is.

Ontdek de nieuwkomers

Tijdens VSK introduceert DUCO de gloednieuwe balansventilatietoestellen DucoBox Energy Comfort 400 en Comfort Plus 350/450/550. Deze nieuwe WTW-toestellen biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge BENG-normen en de strengere installatie-eisen voor ventilatiesystemen.

Meet the Oxygen Expert

De nieuwste innovaties tonen we op onze `Innovation Square,` een centrale gallerij op de stand met alle noviteiten op een rij. Op onze stand houden we ook elk half uur een interactieve workshop. Een boeiende manier om meteen ook de producten van DUCO in volle actie te zien! Heb je nog geen tickets? Bemachtig je tickets via onderstaande knop.

Uitnodiging

Duco nodigt iedereen uit om naar de beurs te komen en kennis te maken. Aanmelden kan gratis via deze link.