Triple Solar bij snelst groeiende bedrijven in Nederland

Installatie
27 juli 2023 | 2 minuten leestijd

Voor de tweede keer staat Triple Solar in de lijst met de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland. De top 250 groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en is in samenwerking met nlgroeit.

Een ‘Groeibedrijf’ is een snelgroeiend bedrijf dat over een periode van 3 jaar jaarlijks gemiddeld met meer dan 20% groeit in voltijdse werkgelegenheid (FTE’s). Het bedrijf moet aan het begin van de meetperiode minimaal 10 FTE’s hebben. De Top 250 Groeibedrijven van 2023 zijn de 250 meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Nederland. Ze zijn geselecteerd op basis van de absolute groei (in aantallen) en de relatieve groei (in percentages) van FTE’s tussen 2019 en 2022.

Groei Triple Solar

Triple Solar heeft zijn plek in de top 250 snelst groeiende bedrijven niet zomaar verdiend. In 2014 bestond het bedrijf slechts uit 4 medewerkers, maar dit jaar (2023) hebben ze tot nu toe al 17 nieuwe medewerkers aangenomen. Het merendeel van deze nieuwe medewerkers wordt aangedragen door het eigen personeel, zoals vrienden, kennissen en oud-collega’s. Dit getuigt van het vertrouwen en de betrokkenheid van het team bij de groei van Triple Solar.

Gerelateerde artikelen