Uitbreiding led-lampen assortiment geeft installateur meer keuze voor duurzaamheid

Eén van de lampen, de Parathom+, heeft een geïntegreerde bewegingssensor met een groot bereik. Door de sensor moet de veiligheid van gebruikers worden vergroot en door de automatische uitschakeling wordt energie bespaard.

Kwaliteit van de verlichting

Ledvance wil haar klanten en leveranciers blijven verbazen met technologie, vakmanschap, lichtkwaliteit en design. Zeker installateurs moeten hier van profiteren. “Een voorbeeld hiervan is de nieuwste generatie OSRAM LED reflectorlampen die niet alleen een nominale levensduur hebben tot 40.000 uur, maar dankzij de innovatieve single-optic-technologie een bijzonder homogene lichtverdeling bieden.” Hierbij komt ook de keuze voor glas weer kijken. Door gebruik te maken van visueel aantrekkelijk glas moet de led-verlichting geschikt maken voor open armaturen. “Het Ledvance assortiment bevat nu 76 full glass LED reflectorlampen met gelijksoortige afmetingen, lampvoeten en vervangingswattages als de halogeen spots. Dit maakt het eenvoudig om over te schakelen naar led-technologie”, legt het bedrijf de duurzame mogelijkheden uit. Ook in het het klassieke segment met traditionele lampvormen, van classic A, B en P tot Globe en design klassiekers zoals Edison lampen met led-filamenttechnologie, moet leveranciers en consumenten een ruime keus geven.

Classic-serie

Klassieke lampen zijn nog steeds mateloos populair. Die klassieke lampen zijn nu ook uitgerust met de led-technologie. Op die manier kan de klassieke uitstraling worden gecombineerd met een duurzamere manier van energieverbruik. “De nieuwe led-serie van LEDVANCE zorgt dat specifieke toepassingen mogelijk zijn. De speciale modellen hebben uitstekende energiebesparende en efficiëntie ratings en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en lampvoeten.”

Dimbare led-lampen en straatverlichting

Andere oplossingen van het verlichtingsbedrijf zijn de Parathom Line R7-lijn, dimbare led-lampen, en HQL LED lampen voor straatverlichting met tot 50.000 uur kunnen branden met een efficiëntie van maximaal 133 lm / W.

Uitbreiding assortiment led-buizen

Maak een keuze uit 65 modellen uit een collectie die uit 100% glas bestaat. De volledige collectie, met uitzondering van SubstiTUBE Connected, voldoet aan deze eisen. “De nieuwe SubstiTUBE® T5 HE is een pionier in haar marktsegment en levert uitstekende resultaten, een nominale levensduur tot 60.000 uur en een efficiëntie van maximaal 151 lm / W.”, wordt de lamp omschreven.