Van Geel GWO 6 wandgoten blinken uit in installatiegemak

De multifunctionele clip zorgt niet alleen voor de scheiding van voeding- en datakabels, maar houdt de kabels ook op de juiste plaats. Daarnaast biedt de eenvoudig te installeren Snapper extra dekselondersteuning. Snel in te korten scheidingsschotten, flexibele hoekstukken en de frontmontage van de wandgootdozen optimaliseren het installatiegemak. In de romp, aan de Snapper en aan een nieuwe koppeling kan de installateur meerdere aardingspunten toevoegen. Beschermfolie aan de boven- en onderzijde van de wandgootrompen zorgt voor extra bescherming tijdens de bouw.

Standaard maataanduiding

In tegenstelling tot de huidige wandgoten is de GWO 6 wandgootromp niet langer uitgevoerd met een C-rail. Hierdoor is het nieuwe systeem lichter, eenvoudiger af te korten en minder milieubelastend. De goot biedt tegelijkertijd meer ruimte om kabels naar achteren uit te voeren. In de romp van de wandgoot is standaard een maataanduiding aangebracht, die helpt bij het plaatsen van wandgootdozen en bij het afkorten van onderdelen.

Kleinere maatvoering

De afgelopen jaren is het benodigde volume aan bekabeling in een kantoorgebouw verder afgenomen. Daarom introduceert Legrand een kleinere stalen wandgoot van 110 mm hoog. Naast de afmeting 110 x 63 mm zijn de nieuwe GWO 6 wandgoten leverbaar in 130 x 63 mm, 170 x 63 mm en 170A x 63 mm. De goten zijn standaard verkrijgbaar in lengtes van 2000 en 3000 mm en in de kleuren RAL1013 en RAL9010, maar andere kleuren en lengtes zijn op aanvraag leverbaar. Alle nieuwe GWO 6 onderdelen kunnen naadloos worden toegepast in bestaande GWO 5 wandgoot installaties. Van Geel GWO 6 is getest en gekeurd conform EN 50085-2-1, IK07 en IP40.