Walraven speelt voor Sinterklaas

4 januari 2023 | 2 minuten leestijd

“Het afgelopen jaar is veel gebeurd en het coronavirus heeft hierin een grote rol gespeeld, zeker ook voor onze collega`s in de bouw- en installatiesector”, zegt Stefanie de Jong, Marketing & Communications Specialist bij Walraven. “Ondanks de pandemie en de bijbehorende maatregelen zijn installateurs, groothandels, aannemers en andere belangrijke collega`s in de bouwwereld zoveel mogelijk doorgegaan met hun werkzaamheden. Wij denken dan ook het dat tijd wordt om hen in het zonnetje te zetten.”

Nomineer een collega

Het is heel eenvoudig. Walraven is op zoek naar personen die dit jaar zijn opgevallen. Bijvoorbeeld omdat hij of zij iets moois liet zien in een project, of een slimme oplossing heeft bedacht voor een installatie-uitdaging. Of misschien verdient diegene gewoon een steuntje in de rug. Collega`s kunnen collega`s nomineren voor het Walraven Sinterklaasboek.

In dit speciale Sinterklaasboek staan alle genomineerden die het verdienen om even in de spotlight te staan. 

Win-win

De Jong: “Onder de inzendingen verloten wij 5 uitgebreide Walraven Sinterklaas pakketten bestaande uit lekkernijen en Walraven-producten, voor zowel de inzender als de genomineerde.” 

Nomineren kan via het formulier op de website van Walraven. Snelheid is wel geboden. De actie loopt tot en met 29 november.

Gerelateerde artikelen