Waterdruk te laag of onstabiel? Een drukverhoger biedt uitkomst

De e.sybox mini is klein, maar heeft een capaciteit is tot 100 l/min bij 20 m. De maximum opvoerhoogte is 55 m. U kunt de e.sybox mini inzetten tot wel 4 verdiepingen. Gegarandeerd met een hoog comfort, want de ingestelde waterdruk blijft altijd constant.

Slechts 45 dB(A)

De pomp is zeer compact, zodat deze overal geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan horizontaal of verticaal, of buiten onder een overkapping. Voor een extra stil gebruik is de pompunit voorzien van een geluidsabsorberende mantel. Bovendien zorgen de speciale watergekoelde motor en de trillingdempers voor een extra reductie van het geluid. Daardoor is het geluidsniveau slechts 45 dB(A).

Eenvoudig installeren

De e.sybox mini is snel en eenvoudig te installeren want alle componenten, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek, een terugslagklep en een expansievat zijn geïntegreerd. Wat de leidingen betreft kunt kiezen uit meerdere in- en -uitlaten, afhankelijk van de horizontale of verticale installatie. De unit stelt u snel in bedrijf m.b.v. het LCD-display.

Bespaar tot wel 50% energie

Dankzij de geavanceerde regeltechniek gebruikt de e.sybox mini een minimum aan energie. In vergelijking tot traditionele druk geschakelde pompunits bespaart deze unit tot wel 50% op energie. U kunt de drukverhoger aansluiten op de waterleiding, maar ook op een bron, regenwateropvangtank of een lager gelegen sloot. De e.sybox mini is zelfaanzuigend tot 8 m diepte, dus zuigt het water probleemloos aan.