Zeer laag TECE inbouwframe

31 oktober 2022 | 2 minuten leestijd

Voor een aantal specifieke inbouwsituaties heeft TECE de laagste toiletmodule in zijn klasse ontwikkeld. Dankzij de inbouwhoogte van slechts 750 mm biedt het nieuwe wc-inbouwframe de mogelijkheid voor een combinatie tussen wastafel en toilet op hetzelfde gebruiksniveau – zelfs met opzetwastafels. Zo ontstaan in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken. 

Daarnaast is het nieuwe lage wc-inbouwframe ook inzetbaar bij bijvoorbeeld schuine daken, dakkapellen of bij wanden met ramen. Ook als het gaat om design zijn hoogteverschillen in de voorwand niet altijd wenselijk in het totaalbeeld van een badkamer. Het nieuwe lage wc-inbouwframe lost dit probleem op, zonder compromissen op het vlak van functionaliteit, comfort of installatie.

Het nieuwe compacte inbouwframe heeft alle voordelen van de huidige TECE-inbouwframes: de montage is eenvoudig, schoon en snel. Bovendien zorgt de easy fit-montage van de bedieningsplaat voor veel installatiegemak en tijdwinst.

Dankzij slimme accessoires kunnen de TECE-inbouwframes bijna overal worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in het TECEprofil voorwandsysteem, vrijstaand of tegen een muur. Maar ook in een metalen of houten studwand, individueel tegen een ruwbouwmuur of in een hoek tegen een massieve of gipsplaatwand. 

Gerelateerde artikelen