Zircon introduceert Taal Selector op scanners en detectors

12 november 2021 | 2 minuten leestijd

De nieuwe Taal Selector is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Zweeds. Met de nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers snel en eenvoudig overal op hun smartphone de

instructievideo bekijken en door de productbeschrijving scrollen in de gewenste taal.

Met de Taal Selector speelt Zircon in op de vraag vanuit de markt naar meer gebruikersgemak. “Gebruikers gaven aan dat de papieren handleidingen vaak tegelijk met de verpakking, ongelezen in de prullenbak verdwijnen”, stelt Fred de Haas, als European Sales Executive verantwoordelijk voor alle Zircon salesactiviteiten en business development in Europa. “Door het scannen van de QR-code die in het display van het apparaat verschijnt, kunnen gebruikers in de gewenste taal lezen en bekijken hoe het apparaat werkt. Sneller en eenvoudiger kan bijna niet.”

Zircon is de eerste leverancier in de markt van balkzoekers, metaaldetectors en elektrascanners die een dergelijke functionaliteit beschikbaar heeft gemaakt. De nieuwe feature is in lijn met het gebruikersgemak en de gebruiksvriendelijkheid van alle Zircon-apparatuur die voor elke klus is in te stellen naar wens en behoeftevan de doe-het-zelver dan wel de bouwprofessional. 

Gerelateerde artikelen